Franz Schelling Stichting

Franz Schelling Stichting

KvK: 50851713
Lees Voor (ReadSpeaker)    A-   A+
Over FranzSchelling.nl | Zoeken | Contact | Forum
  

Ondersteun de Franz Schelling Stichting

De wetenschap over neurovasculaire aandoeningen, waar de Franz Schelling Stichting zich voor inzet, staat nog in de kinderschoenen. De gevolgen van deze aandoeningen zijn zeer ingrijpend voor de persoon zelf en voor zijn/haar omgeving.

Een diagnose zoals Chronische CerebroSpinale Veneuze Insufficiƫntie (CCSVI) wordt vooral gesteld bij personen tussen de 20 en 45 jaar oud. Juist op deze leeftijd zijn veel mensen bezig hun leven vorm te geven en plannen voor de toekomst te maken.

Hoewel nog niet alles bekend is over CCSVI hebben de inspanningen van onderzoekers vooral in Italiƫ en Amerika het afgelopen jaar hoopgevende resultaten opgeleverd. Er bestaat meer inzicht in het proces van vasculaire aandoeningen en neurologische gevolgen.

De rol van de vasculaire problemen in een ziekte als Multiple Sclerose en de directe relatie moet nog goed/beter in kaart worden gebracht.

Deze ontwikkelingen worden dankzij het werk van de Franz Schelling Stichting op de voet gevolgd. De Franz Schelling Stichting stimuleert wetenschappelijk onderzoek naar CCSVI. Ook informeert zij over wetenschappelijke, medische en maatschappelijke aspecten van CCSVI.

De Stichting heeft tot doel de belangen te behartigen van mensen die neurologische problemen ondervinden (mede) als gevolg van vaataandoeningen en als gevolg van andere oorzaken.

Voor het realiseren van dit doel heeft de Franz Schelling Stichting uw hulp als donateur hard nodig. Verschillende mogelijkheden om de Franz Schelling Stichting te ondersteunen, vindt u in deze rubriek (zie de kolom helpen voor een overzicht). Meer informatie vindt u door het gewenste onderwerp aan te klikken.