Franz Schelling Stichting

Franz Schelling Stichting

KvK: 50851713
Lees Voor (ReadSpeaker)    A-   A+
Over FranzSchelling.nl | Zoeken | Contact | Forum
  

Machtiging

Uw gift kunt u aan ons overmaken d.m.v. een machtiging. Wanneer u een machtiging gebruikt voor uw bijdrage bespaart dat u en ons kosten.

U kunt de machtiging op ieder door u gewenst moment intrekken in een e-mail, een telefonische melding of door een briefje te sturen. U weet vooraf precies wanneer u wat geeft en onze Stichting weet vooraf hoeveel geld zij periodiek binnen krijgt en dus aan het doel te besteden heeft. De Stichting kan haar belangrijke werk daardoor efficiƫnter uitoefenen en valt u niet lastig met extra donatieverzoeken: u krijgt slechts 1 x per jaar post in de vorm van een nieuwsbrief en een bedankbrief. Indien u dit niet wenst, kunt u dit aangeven.

U kunt de Franz Schelling Stichting toestemming geven voor een machtiging via een van de formulieren op deze site. Desgewenst kunt u dit formulier ook afdrukken, invullen en voorzien van een handtekening per post opsturen naar de Franz Schelling Stichting, Postbus 2120, 5700 DA Helmond.

Extra aftrekpost
De Hoge Raad heeft bepaald dat een schenker naast zijn aftrek van de jaarlijkse gift ook de contante waarde van de nog niet geschonken termijnen mag aftrekken in Box 3. Lees hier het artikel "Hoge Raad maakt weg vrij voor extra fiscaal voordeel bij giften".

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
De Belastingdienst heeft de Franz Schelling Stichting per 16 september 2010 aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Het fiscaal nummer van de Franz Schelling Stichting is 8229.62.433.

Zie de website van de Algemeen Nut Beogende Instellingen.
Zie de website van de Belastingdienst onder lijst van Algemeen Nut Beogende instellingen.