Franz Schelling Stichting

Franz Schelling Stichting

KvK: 50851713
Lees Voor (ReadSpeaker)    A-   A+
Over FranzSchelling.nl | Zoeken | Contact | Forum
  

Franz Schelling Stichting

dr. Franz Schelling

Vanaf 1981 wilde Franz Schelling de cerebrale en veneuze trajecten in autopsies van overleden MS-patiënten grondig onderzoeken. In 1982 en 1989 heeft het Oostenrijkse ministerie zijn verzoek om dit onderzoek te mogen doen nog twee keer afgewezen. Later werd het duidelijk dat deze verzoeken werden beschouwd als een aanval op de farmaceutische industrie.

In 1982 deden zijn leidinggevende in de neurologie en andere toonaangevende collega's hun best om zijn medische carrière te beëindigen. Vervolgens bleek het steeds moeilijker om zijn gedachten over MS te presenteren.

Vijf jaar geleden, daarbij geholpen door zijn twee zonen, zag een tien jaar oud manuscript van dr. Schelling eindelijk het levenslicht: Het e-boek is te vinden op www.ms-info.net. Toen dit stuk beschikbaar gesteld werd op het Internet begon het tij te keren.

Dr. Zamboni, wiens belangrijkste leraar in de chirurgie aan MS had geleden en wiens vrouw destijds nog last van MS had, begon met een controle van de theorie van Franz Schelling. Hij ontdekte al snel dat de meeste MS-patiënten baat hadden bij het verwijden van de vernauwingen in hun interne jugularis en azygos aderen (hals- en borstaders).

Officieel MS-onderzoek verheft de stem en roept over "dierlijke MS", experimentele "MS-therapieën" en recent over met name de Europese uitwassen van de operatieve MS-therapieën. En hun indoctrinatie is niet zonder resultaat: de meeste MS- en vasculaire experts zijn nog steeds terughoudend om net iets beter te kijken naar het geleverde bewijs. Gelukkig bestaat er ook een onofficiële MS-gemeenschap.

Omdat het werk van Franz Schelling aan de basis staat van de Chronische Cerebro Spinale Veneuze Insufficiëntie (CCSVI) theorie van prof. dr. Zamboni is hij de naamgever van de Stichting geworden om hem te eren voor zijn niet aflatende pogingen om baanbrekend nieuws publiek te maken.

De Franz Schelling Stichting is opgericht met instemming en aanmoediging van zowel dr. Schelling als prof dr. Zamboni.

Franz Schelling Stichting
Jadestraat 10
5706 DX Helmond
tel: 06 - 1224 6003